Skal du drenere hage, kjeller eller uteområde?

Velholdt Park og Hage har lang erfaring innen graving og drenering.

Har du ny drenering er dette med på å øke verdien på boligen din. Mange eldre hus har dårlig drenering og det er i tillegg viktig med god drenering med tanke på innemiljøet. Fuktskader og kondens i kjeller kommer gjerne om det kun er innvendig isolering.

Vi har høy kompetanse på utbedring og drenering rundt industrieiendommer eller bolig ved graving. Er du i gang med drenering langs grunnmur, anbefaler vi å isolere denne for å slippe fuktskader. Dette er en billig og god løsning for etterisolering av kjellerarealet.
Velholdt Park og Hage utfører graving og alle typer dreneringsarbeid. Vi etterisolerer kjeller og grunnmur på bolig, for borettslag eller rundt industribygg. Sintef Byggeforskrift anbefaler at halvparten av isolasjonen skal være på yttersiden av kjellerveggen. Slik holder du veggene varme og tørre.

Hagen er et sted du ønsker og bruke mye tid, men hva skal du gjøre om det stadig er mye vann i plenen som ikke tørker opp? Dette er et tegn på en dårlig drenert grunn, og da vil vannet ikke renne unna. Det oppstår vannpytter eller fuktige områder på toppen.

Velholdt Park og Hage har maskiner og kunnskap til å drenere hager, uteområder eller innkjørsler. Kontakt oss i dag så ser vi på jobben.

Gratis befaring
Velholdt Park og Hage * Drenering og graving - Utbedring av drenering